Curatare si igienizare SALTELE

Ofertă preț curățare

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Free Estimate Form

Curatare si igienizare SALTELE

Acarienii si transpiratia, mirosurile urate si petelor din saltea sunt eliminate in cel mai scurt timp direct la tine acasa! Realizam igienizarea saltelei pe loc!

Acorda atentie saltelei tale: Nu mai dormi in pat cu dusmanul!

Sanatatea ta si a familiei tale este prioritara! O treime din viata o petrecem in pat, iar schimbarile de temperatura, pielea moarta si secretiile corporale, reprezinta un mediu propice pentru reproducere acarienilor si a bacteriilor, transformand saltelele noastre intr-unul dintre cele mai neigienice locuri din casa!

Neigienizarea saltelei poate declansa reactii alergice, iritatii, eczeme si alte alergii. Pentru un mediu sanatos de dormit saltelele trebuie curatate cel putin de doua ori pe an.

Servicile noastre de curatare a saltelei au scopul eliminarii acarienilor si alergenilor.

Pasul 1 – Folosim aspiratorul care extrage praful, parul si pielea moarta din profunzimea saltelei cu ajutorul electrobatatorului si lumina UV.
Pasul 2 – Aplicam solutii dedicate pentru pete, murdarie si mirosuri neplacute dupa care periem si extragem mizeria cu ajutorul aparatului de injectie – extractie.
Pasul 3 – Tehnologia cu abur folosita elimina acarienii si aduce un nivel inalt stadiul de igienizare.
Pasul 4 – Uscarea cu ajutorul turosuflantelor face ca salteaua sa fie utilizabila rapid.

Cum eliminam acarienii?

Acarienii se raspandesc rapid si sunt foarte greu de exterminat prin metodele clasice de curatare.

Igienizarea saltelei cu aburi este o solutie 100% naturala si mult mai accesibila. Acarienii si bacteriile, pe cat sunt de rezistente, au o reala slabiciune: temperatura ridicata.

Executata corect, aceasta operatiune te poate scapa de acarieni pentru minim 6 luni!

Ai nevoie de ajutor?